De 31-jarige Esmay van Griensven kon afgelopen zaterdag haar vreugde niet op. En dat is ook geen wonder want ze is de gelukkige winnares van maar liefst € 739.252 plus een volledig verzorgde reis naar Alaska.

Van verveling naar spanning

Het zag er die dag allemaal maar treurig uit in Nederland. Niemand op straat en bovendien was ik ook al twee weken thuis aan het werken vanwege de pandemie. De eerste dagen ging het wel, maar na twee weken zag ik de muren toch echt op me afkomen, vertelt Esmay.

Afgelopen zaterdag had ik er echt behoefte aan om eens iets anders te gaan doen. Iets waarmee ik me kon vermaken en dat gedoe van die pandemie even van me af kon zetten. Een ding was wel zeker, ik zou er mijn huis niet voor verlaten. Ten eerste, omdat ik het risico niet wilde lopen en ten tweede omdat het regende. Binnen had ik verder ook maar weinig te doen dus dan maar even surfen op het internet. Voordat ik het wist was ik op de website van Spinia beland dus dat beloofde een spannend avondje te gaan worden.

In shock

Ik stortte een klein bedrag om mezelf een poosje te kunnen vermaken op een of andere gokkast. Mijn keuze ging naar de Leprechaun’s Magic gokkast waar ik begon met de laagste inzet om zo lang mogelijk door te kunnen spelen, vertelt ze met een brede glimlach. Het ging echter lekker die avond en had al een paar keer winst behaald dus ging ik ook hoger inzetten.

De inzetten deed ik echter met de winsten die ik behaald had want anders zou ik zo door mijn bankroll heen zijn en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Zo ging ik nog een poosje door met spelen. Om 23:47 uur om precies te zijn verscheen de “Super Big Win” op mijn scherm met alle toeters en bellen, zo leuk. Echt fantastisch!

Met spanning in mijn buik zat ik naar het scherm te staren in afwachting hoeveel geld ik gewonnen had. Toen ik het bedrag zag verschijnen raakte ik pas echt in shock, € 739.252! Jeetje, je kunt er gewoon met je verstand niet bij dat je opeens zo´n groot bedrag hebt gewonnen. Bovendien bleek ook nog een dat Spinia op dat moment een gokkast toernooi had waar de spelers van gokkasten automatisch aan deelnamen.

Ik had het zelf niet eens op de site zien staan dat er toernooi gaande was, maar kreeg ongeveer een uurtje later een berichtje in mijn inbox “Congratulations, you are the lucky winner of a fully catered trip to Alaska”. Nou ja zeg, toen werd het me echt even te veel. Ik kon het simpelweg niet bevatten wat er gebeurd was.

Springen van vreugde

Ik had al een sinds een paar jaar in mijn achterhoofd hangen om naar Alaska te gaan, echter het kwam er maar niet van. Een reis naar Alaska is niet bepaald goedkoop dus moest ik het iedere keer maar weer uitstellen voor het jaar daarop. Ik was dan ook zo blij toen ik dat berichtje las, dat ik letterlijk liep te springen van vreugde.

Uiteraard heb ik iedereen opgebeld die avond om het goede nieuws te delen. Ook heb ik enorm veel reacties gekregen via sociale media, heel leuk. Zelf dacht ik altijd dat de kans om iets te winnen minuscuul klein was. Maar nu ik zelf de overgelukkige winnares ben, twijfel ik er geen minuut meer aan.

Back to Reality 

Ondertussen ben ik weer tot mezelf gekomen en sta ik weer met beide benen op de grond. Voor nu zal het alleen nog maar blijven bij rekeningen betalen en de aankoop van een nieuwe vitrinekast voor de huiskamer. De reis naar Alaska zal ook nog wel even moeten wachten, maar dat komt zonder twijfel ook wel goed, lacht Esmay tevreden!